„Vehetek akármilyen üres teret, és azt mondhatom rá: csupasz színpad. Valaki keresztülmegy ezen az üres téren, valaki más pedig figyeli; mindössze ennyi kell ahhoz, hogy színház keletkezzék.” (Peter Brook: Üres tér)

2009. november 25., szerda

Támogatás

Kedves Ismerőseink!
Segítségeteket kérnénk ismét egy igen lényeges ügyben. Társulatunk a jövő évi programjához egyelőre kevesebb támogatást kapott a vártnál, ezért most alternatív megoldások után kell néznünk. A lendület és a lelkesedés kitart, de kérünk Titeket segítsetek Ti is ha tudtok! Mivel a 2010-es évben két erős és sok anyagi hátteret igénylő (szociális - művészeti) programunk van, szükségünk van a szponzorokra. Természetesen pályázatokkal is folyamatosan próbálkozunk, de minden "biztatás" jól jön. Arra kérünk Titeket, hogy gondolkozzatok el, van - e olyan ismerősötök, családtagotok, esetleg Ti magatok, aki támogatná a kultúrát, a művészetet a mi tolmácsolásunkban.
Erre három formában van lehetőség:
- civil támogatói jelenlét: bármekkora összegű (akár 500 Ft) felajánlásoddal erősítheted készülő projektjeinket
- vállalati, vállalkozói felajánlás: cégek, vállalkozások által nyújtható, adóból leírható támogatás civil szervezetek részére / tárgyi felajánlások
- 1%: személyi jövedelemadód 1 százalékának felajánlásával (adószámunk: 1832783-1-02)
Bármilyen tárgyi és bármekkora anyagi hozzájárulás nagy segítséget jelentene.
Amit cserébe nyújtani tudunk: netes és média-megjelenés, reklám-elhelyezési lehetőségek, gerillamerketing akciók kivitelezése színházi módszerrel, performansz előadások, termékek népszerűsítése, értékesítése csatornáinkon keresztül.
2010-es terveinkről bővebb infókat találtok a http://www.urester.hu/, http://www.urester.blogspot.com/ oldalakon.
Kérlek Titeket, segítsetek, akár ötletekkel is!
Előre is nagyon köszöni az Ü.T.!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése