„Vehetek akármilyen üres teret, és azt mondhatom rá: csupasz színpad. Valaki keresztülmegy ezen az üres téren, valaki más pedig figyeli; mindössze ennyi kell ahhoz, hogy színház keletkezzék.” (Peter Brook: Üres tér)

2009. március 28., szombat

Akotótábor a Vidámparkban - Jelentkezési lehetőség

BÁZISPROGRAM
TÖLSÜK MEG AZ ÜRES TERET!



MEGHÍVÓ

Csatlakozz nyári alkotótáborunkhoz! Célunk olyan közös munkát létrehozni, amelyben különböző művészeti ágak képviselői vesznek részt, és azon dolgoznak együtt, hogy konkrét, közös alkotásokon belül eltöröljék a művészeti ágak között húzódó határokat. A tábor nem csak aktív művészeknek szól.

Tíz napra beköltözünk dolgozni a Mecsek oldalában lévő Vidámparkba, ahol témánk: a gyerekjáték. Ezen keresztül indulunk el és hozunk létre site specific munkákat, amiket a tábor utolsó három napjában nyilvánossá teszünk.

Ez Bázisprogramunk egyik állomása. Ezt a programsorozatot tavaly ősszel indítottuk el, és minden állomásán elhagyott helyeket szállunk meg egy hétre, és töltjük meg újra élettel. A programról és előző kísérleteinkről itt tájékozódhatsz: www.bazisprogram.blog.hu

A tábor ingyenes, az étkezés biztosított, a szállás sátrakban lesz a helyszínen.

A további kereteket egy későbbi időpontban összehozott személyes találkozón fogjuk megbeszélni.

• Időpont: 2009. augusztus 05 – 15.
• Helyszín: Pécsi Vidámpark (Pécs, Dömörkapu)
• Jelentkezési határidő: 2009. június 01.

Figyelem! A táborban résztvevők száma korlátozott. Maximum 30 főt tudunk befogadni, ellátni. Az elbírálás jelentkezési sorrendben történik, ezért kérek mindenkit, hogy mielőbb jelezze részvételi szándékát!

„A Pécsi Vidámpark egy kivételes természeti adottságokkal rendelkező terület a Mecseki Parkerdőben. A Vidámpark 1961-ben közel 77 ezer órányi társadalmi munkával épült.

Sajátos, múltidéző hangulatával, szabadtéri színpadával, régi működő játékaival várja az ide látogatókat.

A vidámpark megközelíthető a 35-ös és 35/A jelű autóbuszokkal, de a személyautóval érkező családok számára szilárd burkolatú díjmentes parkolóhelyek is rendelkezésre állnak.

Nyitvatartás:
május 01.-augusztus 31.
H-P: 10.00-18.00, Szo-V: 10.00-19.00
szeptember 01-október 23.
Szo,V, ünnepnap: 10.00-18.00”
(http://www.utazzitthon.hu/pecs_vidampark.html)"

(http://www.utazzitthon.hu/pecs_vidampark.html)

Jelentkezés és bővebb információ:
Tasnádi Zsófia: buzzy85@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése